Drubeží játrové knedlíčky
 
Receptura tohoto výrobku byla velmi úspěšně obnovena z tradičně vyráběných knedlíčků v minulosti. Typické složení výrobku obsahuje vše, co by měl játrový knedlíček do polévky obsahovat. Výrobek obsahuje nezbytný podíl strouhanky, obsahuje proto lepek. V domácnosti ušetří nezbytné práce s přípravou. Tento polotovar lze jednoduše nechat rozmrazit i se střívkem cca 12 hodin v ledničce a poté přes síto s většími oky propasírovat do polévky. Pro toho, kdo má rád větší knedlíčky doporučujeme s přídavkem strouhanky vytvarovat větší knedlíčky. Návod na přípravu je vhodně popsán na obalu výrobku. Knedlíčky se vyrábějí v optimálním rodinném balení v hmotnosti 250g / porce. Do tržní sítě je dodáván v praktickém zamraženém stavu, díky kterému má 12-ti měsíční dobu minimální trvanlivosti. Uložením v mrazničce v domácnosti, je vždy jistota pro hospodyni k přípravě pohotové chutné polévky.