Poznejte nás i jinak
než jen z pultu v řeznictví

Jak to probíhá v Raciole?
Zpracování drůbeže a výroba masných výrobků probíhá ve dvou provozech
s identifikací CZ 8022 (provoz porážky a porcovny).
Provozy jsou pod neustálým dozorem státní veterinární správy.
Na porážce a porcovně je implementován certifikovaný systém kritických bodů HACCP a systém IFS.
Ročně se zde zpracuje přibližně 7 mil. ks drůbeže. Hodinová kapacita porážky je až 6 000 kusů kuřat, které
výhradně pochází z uzavřených českých chovů.
Proces výkrmu kuřat je monitorován od jednodenního kuřete, přes přípravu krmných směsí, až po výkrm a konečné zpracování.
V nabídce naleznete celou mraženou i chlazenou drůbež a kuřecí díly.
Výrobky jsou dodávány do obchodních řetězců, velkoobchodů, maloobchodních sítí a gastro segmentu.
V našem regionu můžete navštívit podnikové prodejny v Uherském Brodě a Veselí n./M.

RACIOLA Uherský Brod, s.r.o., je jednou ze společností skupiny LUKROM, podnikající v oblasti agrokomplexních služeb a potravinářství.
Jsme si vědomi neustále se zvyšujících požadavků na zajištění komplexnosti, dostupnosti a kvality služeb i servisu poskytovaného našim zákazníkům. Proto vedení společnosti přijalo a vyhlásilo politiku, která z těchto požadavků vychází.
Zavázali jsme se podporovat rozvoj všech aktivit, směřující ke stálému zvyšování kvality práce i produktů a poskytovaných
služeb s ohledem na ochranu životního prostředí a sociální odpovědnosti.
Historie společnosti











LUKROM na 82,5%